Vandaag hebben  ze bij de garage de auto nodig voor een andere klant. ’s Morgens om 9u worden we daar verwacht met de auto. En zo geschiedde. Onze mobilhome zou diezelfde dag klaar zijn normaal gezien, dus hadden we onze dagrugzak gemaakt om een kustwandeling te maken die ongeveer bij de garage vertrok en tot in Paiha zelf loopt. Tegen de avond zouden we dan te voet terugkomen om met de mobilhome te vertrekken en voor een laatste keer op onze intussen vertrouwde camping te slapen. Ditmaal in de mobilhome natuurlijk.

Helaas. de aardbeving heeft roet in het eten gegooid: de onderdelen moesten van Wellington komen en de levering heeft wat vertraging opgelopen. Het zal voor morgen zijn, is ons intussen beloofd. Dat was een hele teleurstelling, zeker omdat de mobilhome toch zo’n 100 keer beter slaapt dan de tent.

De wandeling was mooier dan verwacht en passeerde bovendien op onze camping.

wandeling1
wandeling2
wandeling3
wandeling4
wandeling5

Daar hebben we rustig gegeten en uiteindelijk zijn we niet meer vertrokken voor het vervolg: het weer was veel te goed. We hebben een emmer water voor de kindjes buitengezet en ondertussen wat klusjes gedaan.

De garage was trouwens ook zo vriendelijk om de auto hier terug te komen afleveren zodat we de wandeling niet opnieuw moesten doen om de auto opnieuw te gaan halen. Wat een service toch. Daar kunnen we alvast niet van klagen. Onze hoop is gevestigd op morgen. Hopelijk gaan we geen nieuwe teleurstelling tegemoet.