Na 4 dagen verblijf vertrokken uit onze kleine gezellige Kerstcamping. Dat betekent afscheid nemen van enkele gezellige oudere dames en van Katy en Rose natuurlijk. Na nog de nodige tips meegekregen te hebben van de oudere dames, konden we op pad. 

Eerst een korte tussenstop bij Hanlon Lake (niet echt de moeite waard, zoals ook te zien is aan volgend sfeerbeeld ;-)). 

Foto 1

Daarna een eindje verder doorrijden – terug richting West Port – voor de Charming Creek Walkway.
Dit was een wandeling langs een spoorlijntje dat een privé firma ooit had aangelegd om stenen en hout te kunnen ontginnen in de heuvels/bergen. 

Foto 2

Prachtig was deze wandeling. Zo groen, zo dicht tussen langs de bergwand aan de ene kant en een bulderende rivier aan de andere kant. Met een imposante hangbrug, door oude tunnels die voor het treintje gemaakt waren en met hier en daar een mooie waterval. 

Foto3
Foto x
Foto 6

En dit tussen allerhande groen, groener en groenst. Opnieuw iets anders dan we al gezien hadden. Ook onze Lander heeft met volle teugen genoten: vooral het idee dat hier een trein gereden had, vond hij super! We hebben dus ook heel wat treintje gespeeld.

Foto 7

Het gevolg van zo’n mooie wandeling is dat het tempo niet zo hoog ligt en bijgevolg waren we wat laat in West Port om nog inkopen te doen. Dus zijn we nog maar eens op een veredelde parkeerplaats van onze NZMCA vrienden gaan staan. Wel op een mooie locatie tussen de duinen. Maar die hebben we aan ons voorbij laten gaan: we zijn de mobilhome niet meer uit geweest.