PFFFFFFF. Veel te heet om te gaan wandelen vandaag. Om 8u30 was het al bakken en braden. Aangezien de wandeling bijna voortdurend over onbeschut terrein zou gaan, hebben we dus maar besloten de wandeling uit te stellen tot morgen. Dan kan ik ook nog wat oefenen op niks doen (UNO spelen, wat administratie, waterspelletjes spelen, …). 🙂

We zijn ook even naar het plaatselijke winkeltje geweest. Schit te rend. Dat vind je bij ons niet meer. Een prachtig verzorgd winkeltje, niet alleen van buiten maar zeker ook van binnen (zie foto van de buitenkant).

Winkeltje uit de duizend

Kraaknet. En elk doosje en blikje met een wiskundige precisie geordend. Alles lag precies op zijn plaats gelegd alsof het zo moest liggen en geen millimeter verder. Duidelijk zichtbaar, etiket naar voren, alles precies op 1 rij en met wat spatie tussen zodat je elk blikje apart in zijn volle glorie kan bewonderen. Alles ook netjes met de hand geprijsd, mooi en duidelijk leesbaar geschreven.

Een winkeltje uit de duizend en uiteraard niet goedkoop. We hebben maar een bus melk gekocht, al was het maar om een winkeltje als dit te steunen.