Vandaag een absolute topper voor de kinderen: de Rata Falls Track. Wat er zo geweldig aan is?

Gedurende de wandeling moet je een riviertje voortdurend oversteken waarbij het onmogelijk is om geen natte voeten te krijgen en op het einde is het riviertje gewoon het wandelpad.

Dolle pret dus en geweldig voor onze Lander en ons Fien.

Dolle pret

Wij leken wel de enigen die hier op voorbereid waren – dank u Bert – alle andere wandelaars hadden iets als sneakers of gewone wandelschoenen aan. We hebben er niet een gezien die erin geslaagd is deze droog te houden, met uitzondering van de mensen die hun schoenen gewoon uit deden en blootsvoets verder gingen.

Als klap op de vuurpijl, eindigt de wandeling bij een mooi watervalletje. Daar in de buurt hebben we ook picknick gehouden, wat gespeeld in het riviertje en dan terug naar de mobilhome.

Rata falls

Daarna is Bert er nog in geslaagd om een camping te vinden die zo wat het Walhalla is voor kinderen: kinderboerderij met paarden, ezels, kippen, pauwen, konijnen, cavia’s, geiten, schapen, varkens en zelfs 4 kangoeroe’s. Daarnaast een gigantisch groot speelterrein met daarop een duikboot, quad, race auto. Niet te vergeten nog een BMX-parcours en een mini golfterreintje. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een zwembad en tennisterrein. Er hangt trouwens ook iets dat met wat fantasie moet doorgaan voor een volleybalnet.

De camping zelf is ook heel netjes en sfeervol ingericht. Een toppertje. Het plan was om hier maar een nachtje te blijven, maar ik vrees nu al dat dat niet zal lukken 🙂