De kindjes zijn er vanmorgen aanvaardbaar vroeg bij. Al bij al hebben we allemaal wel wat kunnen slapen. Gelukkig maar. 

Vandaag is het hoog tijd om de koelkast en de voorraadkasten terug te vullen, want alles is uiteraard op en leeg. Op naar mijn favoriete winkel: de Colruyt! Samen met de kindjes spring ik in de auto voor een voormiddag winkelen en drukte trotseren. Tegen de middag zijn we terug en heeft Bert al heel wat van het opruim- en uitlaadwerk verricht. De kindjes mogen een namiddagdutje doen, wij blijven bezig als bezige bijtjes. Rond 16u komen oma en opa met moe op bezoek. Het wordt een heel fijn weerzien: de kindjes zijn door het dolle heen en weten met zichzelf geen blijf. Deels emoties en deels de vermoeidheid die aanwezig blijft. Rond 18u ben ik opnieuw weg: volleybal. Dit keer een bekerwedstrijd.

Rond 1u ben ik terug en kan ook ik in mijn bedje kruipen voor wat een korte nacht zal zijn: om 6u zijn de kindjes er alweer en aangezien ook Bert heel slecht geslapen heeft, sta ik met hen op.

Vandaag staat er niet echt iets op het programma, behalve de provinciewedstrijd van het koor. Bert zal alleen gaan luisteren, want onze kindjes moeten dan alweer het bed in. Morgen is het immers de eerste schooldag voor onze Lander. In de voormiddag maken we nog wel tijd voor een wandelingetje met zijn allen. Wat is het hier koud!

Ondertussen zijn we het ook al helemaal terug gewoon thuis. Nieuw-Zeeland lijkt al een verre, maar mooie herinnering. Ik hoop dat het wat terugkomt wanneer ik de foto’s verder verwerk. 

Vandaag duiken Bert en ik opnieuw op tijd ons bed in. Wat dacht je van 20u40?